Felhívás

Nanoezüst alapú antibakteriális szol ipari gyártásához és forgalmazásához partnert keresünk.

Akció

Nanoezüst alapú antibakteriális szol vásárlási akció 40% kedvezménnyel az első 20 lakossági megrendelőnek.

Kapcsolat

Cím: 3515 Miskolc-Egyetemváros

Tel.: 46/555-246, Fax: 46/555-247

E-mail: csollak.gabor@nanocenter.hu

Web: www.nanocenter.hu

A NANOCENTER Nemzetközi Nanotechnológiai Központ 2005-ben alakult vállalkozás azzal a céllal, hogy fejlessze hazánk, azon belül is az Észak-Magyarországi régió nanotechnológiai tevékenységét, a kutatás-fejlesztéstől a gyártáson keresztül az értékesítésig, ezáltal hozzájárulva az Észak-magyarországi régió gazdasági fejlődéséhez.

Az NANOCENTER székhelye a Miskolci Egyetem területén található, mivel nanotechnológiával kapcsolatos innovációs fejlesztési, kutatási terveit az Észak-magyarországi régió Tudáscentrumában, a Miskolci Egyetemmel együttműködve, annak szellemi kapacitásaira is építve kívánja megvalósítani, a NANOCENTER Kft. szorosan együttműködik a Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közalapítvány nanotechnológiai laboratóriumaival.

A NANOCENTER Kft. egy spin-off vállalkozás, amelynek fő célja a nanotechnológiai, mint a világon az egyik leggyorsabban fejlődő csúcstechnológia kutatás-fejlesztési eredmények alkalmazhatóságával kapcsolatos technológiai kutatás-fejlesztés, és az eredmények hazai és nemzetközi értékesítése.

A NANOCENTER fő tevékenységi területe a nanotechnológiával kapcsolatos innovációs tevékenységek:

  • nanotechnológiai kutatások,
  • műszaki kutatás, fejlesztés,
  • humán kutatás, fejlesztés,
  • technológia transzfer,
  • üzleti kapcsolatok közvetítése bel- és külföldön,
  • innovációs menedzsment.